Wasmachine

Een product van dun rubber dat afdicht tussen twee statische oppervlakken van een metalen flens of een andere verbinding. Geschikt voor verschillende bewegingsmodi: roterende beweging, axiale heen en weer gaande beweging of gecombineerde beweging. Geschikt voor een groot aantal verschillende afdichtingsmedia: olie, water, gas, chemische media of andere gemengde media; Eenvoudig ontwerp, compacte structuur, gemakkelijke montage en demontage.
Geschikt voor verschillende afdichtingsvormen: statische afdichting, dynamische afdichting;
De dwarsdoorsnedestructuur van de platte pakking is uiterst eenvoudig en heeft:
zelfdichtende functie en betrouwbare afdichtingsprestaties;
Omdat de structuur van de platte pakking en het installatiegedeelte uiterst eenvoudig zijn en
Gestandaardiseerd, het is zeer eenvoudig te installeren en te vervangen.
Rubberen platte pakking kan een rol spelen bij demping, afdichting, buffering en etc.

Er zijn meer voordelen als volgt: Goede oppervlakteglans
Uitstekende veerkracht
Uitstekend afdichtend effect
Uitstekende weersbestendigheid
Uitstekende en stabiele chemische compatibiliteit van materiaal
Niet-standaard modellen kunnen worden aangepast
Kan worden aangepast aan de tekeningen van de klant
Rijpe techniek
tafel kwaliteit

Wasmachine heeft uitstekende prestaties van hoge en lage temperatuurbestendigheid, handhaaft een goede elasticiteit in het temperatuurbereik van -70℃—+260℃, ozonweerstand en weersbestendigheid tegen veroudering. Het is geschikt voor het afdichten van pakkingen in de thermische machines. Het is niet giftig, kan worden gebruikt voor warmte-isolatie, isolatieproducten en medische rubberproducten. Tegelijkertijd heeft het uitstekende eigenschappen zoals waterdicht, vlamvertragend, hoge temperatuurbestendigheid, elektrische geleidbaarheid, slijtvastheid en oliebestendigheid. Het wordt veel gebruikt in machines, elektronica, sanitair en andere industrieën.
Het polymeer gevormd door emulsiecopolymerisatie van butadieen en acrylonitril staat bekend om zijn uitstekende oliebestendigheid, evenals goede slijtvastheid, verouderingsbestendigheid en luchtdichtheid. Het wordt dus veel gebruikt in de rubberindustrie.
Wasmachine heeft een hoge temperatuurbestendigheid, kan worden gebruikt in de omgeving van -20â„ƒï¼ +200â„, bestand tegen sterk oxidatiemiddel, olie, zuur en alkali. Meestal gebruikt in omgevingen met hoge temperaturen, hoog vacuüm en hoge druk, ook geschikt voor olie-omgevingen, veel gebruikt in aardolie-, chemische, luchtvaart-, ruimtevaart- en andere sectoren.
Rubberen platte pakking wordt veel gebruikt in de auto-, elektronica-, chemische industrie,
antistatisch, roemvertragend, voedsel, medicijnen, verschillende machine- en uitrustingsindustrieën.
Het heeft veel eigenschappen zoals waterdicht, vlamvertragend, oliebestendig, slijtvast, ozonbestendig, weersbestendig, verouderingsbestendig en etc.
Onze Wasmachine zijn allemaal gemaakt in China, u kunt er zeker van zijn dat u producten uit onze fabriek koopt. Zhonggao is een van de professionele Wasmachine fabrikanten en leveranciers in China. U kunt ze kopen met de goedkope prijs van onze fabriek. Onze producten kunnen worden aangepast. Voor meer informatie, neem nu contact met ons op.