Ingekapselde O-ring

De ingekapselde O-ring is gemaakt van o-ringkoord (siliconen/FKM) met FEP/PFA volgens een speciaal proces, FEP/PFA aan de buitenkant met zijn chemische inertie en een elastomeer aan de binnenkant voor veerkracht. Het heeft veel kenmerken: zeer effectieve, duurzame afdichting voor de meest veeleisende toepassingen, lage wrijvingscoëfficiënt, uitstekende gasdoorlatendheid, het oppervlak zonder voeg is uniform en dicht, goede weerstand tegen uitharding en broosheid, uitstekende chemische bestendigheid, geschikt voor bijna alle chemische media , uitstekende corrosieweerstand, breder temperatuurbereik (-60 ° C ~ 220 ° C), goede compressieweerstand, uitstekende anti-wrijvingsprestaties, onbeperkte grootte, uitstekende veerkracht en glad / zelfsmerend oppervlak.

Zorgvuldig geselecteerde hoogwaardige materialen zorgen voor de prestaties van O-ring
De unieke FEP/PFA lastechnologie zorgt ervoor dat de interface volledig uniform en glad is. Geavanceerde procescontrole zorgt voor nauwkeurige binnendiameter en sectiediameter. Onbeperkte ruimte om aan de behoeften van alle klanten te voldoen. Strikt systeem voor kwaliteitscontrole om ervoor te zorgen dat aan alle behoeften van de klant wordt voldaan. Attente technische ondersteuning zorgt voor het vertrouwen van klanten. Sterke chemische corrosieweerstand.

Naast het gesmolten alkalimetaal en sommige fluorhoudende verbindingen,
het heeft een sterke corrosieweerstand tegen andere zuren, basen, alcoholen, ketonen, ontvetters en oliën. Het kan normaal worden gebruikt in het temperatuurbereik van - 60 ℃~ + 250 â„.
(het materiaal van elastische binnenkern en bekledingsmateriaal is anders en de gebruikstemperatuur is ook anders). Het kan worden gebruikt in voedsel, medicijnen, medicijnen en andere gebieden met hoge gezondheidseisen. Het heeft de functie van fysiologische inertie, sterilisatie en desinfectie.
Het heeft een lage wrijvingsweerstand, geen hechting en kruipeffect.

De elastische binnenkern heeft een goede terugvering, wat het afdichtende effect van de O-ring aanzienlijk verbetert.
Mechanische afdichting, scheidingsmembraan, afdichting van het koelsysteem, afdichting van mechanische pomp, afdichting van filterframe, regelklep voor airconditioning, herbruikbare spuit, vlinderklep, decompressie-/noodklep, afdichting voor corrosieve vloeistof, afdichting van productiesysteem voor zeer zuiver water, pijpleiding voor snelle demontage bij lage druk systeemafdichting, dekselafdichting met grote diameter van chemische fabriek, drukvatafdichting, flensafdichting, compressorafdichting, gastoevoerstation, vacuümstation, melk- / dranktoevoerstation, luchtfilter voor automotoren, vulmachine voor voedsel / cosmetica / medicijnen / pesticiden.

Werkdruk: tot 25 MPa, het wordt aanbevolen om een ​​borgring te gebruiken wanneer deze hoger is dan 5 MPa.
Werktemperatuur: - 60 â„ ~ + 250 â„.
Werkmedium: bijna alle vloeibare, gasvormige en chemische media.
Hoewel de productafmetingen en aanbevolen afmetingen van de volledig gecoate O-ring dezelfde zijn als die van rubberen O-ringen, is de treksterkte van het coatingmateriaal slecht, dus er moet aandacht aan worden besteed bij installatie en gebruik. Het moeilijk te installeren project moet worden voltooid met behulp van hulpinstallatiegereedschap, om de O-ring niet te beschadigen en de afdichtingsfunctie te verliezen. Tijdens de installatie moet aandacht worden besteed aan anti-snijden, anti-extrusie, anti-twist en anti-fouling.


Onze Ingekapselde O-ring zijn allemaal gemaakt in China, u kunt er zeker van zijn dat u producten uit onze fabriek koopt. Zhonggao is een van de professionele Ingekapselde O-ring fabrikanten en leveranciers in China. U kunt ze kopen met de goedkope prijs van onze fabriek. Onze producten kunnen worden aangepast. Voor meer informatie, neem nu contact met ons op.