Ningbo Zhonggao Rubber & Plastics Manufacture Co., Ltd. Die gespecialiseerd was in onderzoek, productie, verkoop en distributie. Fabriek gevestigd in gebouw 13, Jinshi Industrail Park, Southern Binhai Industrial Zone, Ningbo, China., Heeft momenteel meer dan 3000 vierkante meter moderne fabriek, met meer dan 100 werknemers, meer dan 20 senior technisch personeel.
Onze belangrijkste producten zijn: O-ring, X-ring, Y-ring, D-ringen, rubberen platte ring, ED-ringen, rubberen strips, rubberen bal, alle soorten skeletolieafdichting, glyd-ring en trapafdichting, polyurethaanolieafdichting, pneumatisch afdichtingen en allerlei rubberen onderdelen voor het ontwerp volgens verzoek van de klant. De belangrijkste producten leveren professionele ondersteuning en diensten voor: auto-, tuin-irrigatie-apparatuur, hydraulische, pneumatische, kolen, machines, medische, hardware, sanitair, water-apparatuur en andere industrie.
We hebben een volledige set geavanceerde productieapparatuur, van vulkaniseren tot uiteindelijke verzending, met internationale normen, met behulp van hetzelfde geavanceerde productieproces, hebben ook een volledig assortiment laboratoriumtestapparatuur, kunnen uitgebreide experimenten en testen een verscheidenheid aan rubbermateriaaleigenschappen, productprestaties toets. We hebben het meest professionele technische team dat uw idee kan integreren en het beste professionele advies kan geven. Wij met de meest professionele service en stabiele kwaliteit hebben de unanieme goedkeuring van de meerderheid van de binnenlandse klanten gewonnen en geëxporteerd naar Rusland, de Verenigde Staten, Canada, Groot-Brittannië, India, Singapore en andere internationale markten.
We houden ons altijd aan het concept "servicegericht, innovatief en bieden klanten professionele oplossingen" om waarde te creëren, de samenwerking succesvol te bereiken en samen te winnen.


Wij zijn ZhongGao van de massa

Ons team heeft een aantal mensen die van de zeehondenindustrie houden, vol passie en dezelfde geest. Onze behoeften zijn afgeleid van het publiek, we hadden het professionele technische team voor de integratie van zeehonden, is uw communicatieadviseur met alle perspectieven.

Complementeer met de voordelen van anderen
Zhonggao-waarde van het bestaan ​​is om waarde te creëren, ons team is positief en vooruitstrevend en verbetert onszelf voortdurend, we zullen de klant beter van dienst zijn en om meer merkwaarde voor klanten te creëren, is uw professionele afdichtingsserviceadviseur.

Aggregatie van de persoon samen, schaal de nieuwe hoogten
Elke dag streven we ernaar om zelfvoorzienend te verbeteren, onze inspanningen zijn het creëren van het voortdurend toenemende merk van onze klanten, we hebben de beste bedoelingen van de meest professionele manier om het publiek te dienen.