Oliekeerring

Oliekeerring is de algemene naam voor algemene afdichtingen, wat eenvoudigweg de afdichting van smeerolie is. Het is een mechanisch onderdeel dat wordt gebruikt om vet af te dichten (olie is de meest voorkomende vloeibare substantie in het transmissiesysteem en verwijst ook naar de algemene vloeibare substantie). Het zal componenten aandrijven die smering nodig hebben en outputcomponenten geïsoleerd, laat de olie lekken. Statische afdichting en dynamische afdichting (algemene heen en weer gaande beweging) met afdichtingen die olieafdichtingen worden genoemd.
De representatieve vorm van de oliekeerring is de TC-oliekeerring, een dubbellips oliekeerring met een zelfspannende veer bedekt met rubber. Over het algemeen verwijst de oliekeerring vaak naar deze TC-oliekeerring.
De buitenkant van de oliekeerring is cilindrisch om statische afdichting van de holte te garanderen --- de buitenrand van het rubber met een metalen frame aan de binnenkant en de buitenrand van het blootgestelde metalen skelet, waarvan de meeste polijsten en plateren met anti- corrosieve coating.
De geveerde afdichtingslip zorgt voor de afdichtingsbetrouwbaarheid van de dynamische en statische afdichting van de as. Als resultaat van langdurige ontwikkeling en onderzoek is de afdichtingslipstructuur van de oliekeerring verbeterd tot uitstekende prestaties, waardoor de betrouwbaarheid onder een bredere belasting is verbeterd.
Door stofdichte lippen toe te voegen of onder speciale omstandigheden meerdere stofdichte lippen te gebruiken, kan het binnendringen van externe verontreinigende stoffen en stof worden voorkomen.
Alle onderdelen in de bedieningskast met vloeibare smeerolie en verbonden met de buitenkant hebben een oliekeerring nodig. Sommige zijn van rubber, andere van metaal, de meeste zijn van staalgebonden rubber, zoals de achterste oliekeerring van de krukas, de oliekeerring voor en achter van de versnellingsbak, de oliekeerringen van de linker en rechter halve as, de voorste oliekeerringen van de eindaandrijving, de krukasoliekeerringen van de luchtcompressor ,enzovoort.
De structuur van de oliekeerring is eenvoudig en gemakkelijk te vervaardigen.
Eenvoudige olieafdichtingen kunnen in één keer worden gegoten en het fabricageproces is niet ingewikkeld, zelfs niet voor de meest complexe olieafdichtingen.
Oliekeerringen met metalen frame kunnen alleen met metaal en rubber tot de vereiste oliekeerringen worden gevormd door middel van stempelen, lijmen, inleggen en gieten. De oliekeerring is licht in gewicht en minder verbruiksartikelen. Elke oliekeerring is een combinatie van dunwandige metalen onderdelen en rubberen onderdelen, en het materiaalverbruik is erg klein, dus het gewicht van elke oliekeerring is erg licht. De installatiepositie van de oliekeerring is klein, de axiale afmeting is klein, het is gemakkelijk te verwerken en de machine is compact. De oliekeerring heeft een goede afdichting en een lange levensduur. Het heeft een zeker aanpassingsvermogen aan de trillingen van de machine en de excentriciteit van de spil.
De oliekeerring is eenvoudig te demonteren en inspectie is handig.
De oliekeerring is goedkoop.
NBR- en FKM-materialen zijn veelgebruikte oliekeerringen. De eerste is goedkoop, maar heeft een aanzienlijk verbeterde temperatuurbestendigheid en afdichtingsprestaties, maar de kosten zijn hoger en het heeft nog steeds enkele ongunstige overeenkomsten met gewone rubbermaterialen, zoals een slechte slijtvastheid. De levensduur is kort en het is bijzonder gevoelig voor de excentriciteit van de as. Lekkage komt nog steeds veel voor. PTFE-olieafdichting is een product met een hoog technisch gehalte en het is de ontwikkelingsrichting van olieafdichtingen in de toekomst.
De kwaliteit van de oliekeerring kan grofweg worden gemeten door of de lekkage binnen het toegestane bereik en de lengte van de levensduur ligt. Aangezien er veel factoren zijn die de oliekeerring beïnvloeden, is het onmogelijk om absoluut geen lekkage te bereiken. Om deze reden hebben landen duidelijke regels gemaakt over de toegestane lekkage van oliekeerringen. Als de werkelijke lekkage is:
Controleer de kwaliteit van de oliekeerring op de lip of scheur. Als het oppervlak van de nieuwe oliekeerringas niet diep gekrast is (ongeveer 20 m), gebruik dan oliesteen om het asoppervlak te polijsten en slijp de oliekeerring scherp. Schachttrilling of stuiteren.
Onze Oliekeerring zijn allemaal gemaakt in China, u kunt er zeker van zijn dat u producten uit onze fabriek koopt. Zhonggao is een van de professionele Oliekeerring fabrikanten en leveranciers in China. U kunt ze kopen met de goedkope prijs van onze fabriek. Onze producten kunnen worden aangepast. Voor meer informatie, neem nu contact met ons op.