De rol van rubberen afdichtingen:

- 2021-10-14-

De rubberen afdichting is het meest elementaire element in het afdichtingsapparaat en speelt een zeer belangrijke rol in de tegenstelling tussen lekkage en afdichting.Rubberen afdichtingenlos de problemen van lekkage en afdichting op. Het heeft een belangrijk effect bereikt door de technologische vooruitgang te bevorderen en milieuvervuiling te voorkomen en te verminderen. Rubberen afdichtingen zijn een soort rubberproducten die veel worden gebruikt in de afdichtingstechnologie. Omdat rubber een elastisch polymeermateriaal heeft, zal een breed temperatuurbereik en een kleine spanning in verschillende media een grote vervorming veroorzaken. Deze vervorming compenseert de lekspleet en bereikt het doel van afdichting. De belangrijkste producten zijn momenteel rubberen pakkingen, flenspakkingen, rubberen schokdempers, rubberen O-ringen, V-ringen, X-ringen, Y-ringen en andere rubberen producten in verschillende vormen, maten en kleuren. Hoewel onze rubberen afdichtingsproducten relatief langzaam zijn begonnen, maar met de vooruitgang van de samenleving en de opkomst van nieuwe afdichtingsproductieapparatuur en -technologieën, worden de technische vereisten voor afdichtingsproducten steeds strenger, wat het onderzoek en de ontwikkeling van nieuwe producten verder bevordert.

De rol vanrubberen afdichtingen:
Rubberen afdichting is een soort algemeen basiselement in de afdichtingsinrichting. Het speelt een zeer belangrijke rol in de tegenstelling tussen lekkage en afdichting en lost het probleem van lekkage en afdichting op in het proces van het overwinnen van de natuur van de mens. Het bevorderen van technologische vooruitgang is een belangrijke manier om milieuvervuiling te voorkomen en te verminderen.

De functie van derubberen afdichtingis om de opening van de olie-overloop in de tank te dichten en te voorkomen dat stof, zand en ander vuil de binnenkant van de tank binnendringt. Als het echter onjuist wordt geïnstalleerd of gebruikt, is het gemakkelijk om olielekkage te veroorzaken en de normale werking van de machine te beïnvloeden. 75- A. Doorbranden van de lagers, breken van de tandwielen, draaien van de aandrijfas of andere ernstige storingen.

Machines voor milieubescherming, als een snel opkomende industrie in mijn land, zullen een nieuw marktgebied openen voor de hydraulische en pneumatische afdichtingsindustrie. Bij de ontwikkeling van de auto- en aardolie-industrie moeten rubberen onderdelen naast oliebestendigheid ook een goede hittebestendigheid, hoge temperatuurbestendigheid, hoge druk en zuurstofbestendigheid hebben.