Wat zijn de toepassingsgebieden van O-ring?

- 2021-09-11-

O-ring als een klein formaat, eenvoudige structuur, gemakkelijke demontage van de afdichtring, heeft zijn eigen voordelen, dus in het toepassingsgebied is ook relatief breed, veel industrieën gebruiken O-ring.

De toepassing van O-ring is eenvoudig, over het algemeen geïnstalleerd in de buitenste cirkel of de binnenste cirkel van het rechthoekige gedeelte van de groefafdichtingsrol. O-ring in oliebestendigheid, zuur en alkali, slijpen, chemische erosie en andere omgevingen spelen nog steeds een goede afdichtende, dempende rol.


In werktuigmachines, schepen, auto's, ruimtevaartapparatuur, metallurgische machines, chemische machines, technische machines, bouwmachines, mijnbouwmachines, aardoliemachines, plastic machines, landbouwmachines en allerlei soorten instrumenten en meters, een groot aantal toepassingen van verschillende soorten afdichtingscomponenten.


Afdichtingselementen O-ring is een belangrijke, hoewel we meestal minder zien, maar sommige mechanische apparatuur hebben over het algemeen toepassingen, en uit het bovenstaande introductiebereik blijkt dat O-ring inderdaad veel wordt gebruikt.