O Ring productvoordelen!

- 2021-09-11-

O-ring voor ons om u een algemene situatie ervan te vertellen, voor de O-ring heeft het zijn eigen voordelen bij het afdichten, voor de O-ring weet u ook wat het is, u kunt het uit de volgende punten begrijpen.

1, kleine structuurgrootte, gemakkelijke montage en demontage. Omdat de o-ring zelf en het installatiegedeelte van de structuur uiterst eenvoudig is en een standaard heeft gevormd, is deze zeer eenvoudig te installeren en te vervangen. Statische en dynamische afdichtingen kunnen worden gebruikt, bijna geen lekkage bij gebruik als statische afdichtingen.

2, het gebruik van een enkele O-ring, in twee richtingen afdichtend effect.

3, dynamische wrijvingsweerstand is klein.

4, lage prijs. Materiaalvari√ęteiten kunnen worden geselecteerd op basis van verschillende vloeistoffen: nitrilbutadieenrubber (NRB), fluorrubber (FKM), siliconenrubber (VMQ), ethyleenpropyleenrubber (EPDM), chloropreenrubber (CR), butylrubber (BU), polytetrafluorethyleen ( PTFE), natuurlijk rubber (NR) enzovoort.

Dat wil zeggen, de O-ringstructuur is eenvoudig, gemakkelijk te demonteren en goede afdichting, redelijke prijs, dus dit is een van de voordelen, maar ook wanneer we ervoor kiezen om de kostenprestaties in overweging te nemen.